Lokistiikka

Logistiikka on usein tuskallisin tuotantovaiheiden osuus. Me haluamme minimoida liikkumisen tarpeen. Kajawood Studios on suunniteltu ja rakennettu tuotannon tehokkuutta ajatellen. Siksi meillä on kaikki mitä tarvitset paikan päällä.

Kuitenkin silloin tällöin sinun on päästävä paikkoihin, esimerkiksi lokaatiokuvausta varten. Tätä varten tarjoamme laajasti erilaisia logistiikkapalveluitamme. Voimme tarjota ajoneuvoja, lentokoneita, veneitä ja kaikkea mitä tarvtsetkaan, yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lähin lentokenttä sijaitsee 32 km päässä ja useita muita lentokenttiä löytyy 170 km säteellä. Lähin satama on myös noin 170 km päässä. Studioomme pääsee helposti erilaisilla ajoneuvoilla. Meillä on paikan päällä helikopterin laskeutumisalusta, ja vain muutaman kilometrin päässä on järvi, josta on pääsy laajaan vesistöön.

Liikkuminen paikallisesti onnistuu moottoriajoneuvojen lisäksi myös polkupyörillä, skoottereilla ja jopa hiihtäen. Luonnollisesti voit lisäksi käyttää taksia päästäksesi haluamaasi paikkaan.

Ⓒ Vuokatin Matkailu