AVOIMET TYÖPAIKAT

  • Kirjanpitäjä rakennus-, kiinteistö- ja elokuva-alalle

    Etsimme joukkoomme kirjanpitotaitoista taloushallinnon osaajaa, joten tule rakentamaan kanssamme Euroopan edistyneintä elokuva- ja lomakeskusta Pohjois-Suomeen. 

  • Video Editor

    We are seeking the help of a creative and talented video editor to help us continue telling the stories through the feature films and TV series we produce.

  • VFX ARTIST

    You will be collaborating closely with other team members on intriguing film and TV series productions. Read more and apply today to shape the future of film making!

MILLAISTA TYÖSKENTELY MEILLÄ ON?

Lahjakas tiimimme on Kajawood Studiosin ydin. Meillä on luova ilmapiiri, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua elokuvien ja TV-sarjojen luomiseen omalta erityisosaamisalueeltasi käsin. Meillä työskentelet kokeneessa, dynaamisessa ja monipuolisessa yrityksessä.

Kajawood Studios on johtava studiokylä innovatiivisella, ekologisella ja energiatehokkaalla infrastruktuurillaan. Meillä on studion lisäksi muun muassa laadukkaat majoitustilat yli 300 hengelle, ravintolapalvelut sekä lavastus- ja korjauspajat.

Studion todellinen voimavara on sen sijainti Sotkamossa. Luonnon ympäröivä alue ja ystävällinen yhteisö tarjoavat elokuvantekijöille laajan valikoiman palveluita, majoitusta ja yhteistyömahdollisuuksia. Sotkamon luonto, valoisa kesäkausi, vaihtuva neljä vuodenaikaa ja luminen talvi tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia elokuva- ja tv-tuotantoon.

Sotkamo on siunattu neljällä vuodenajalla, joten tuotantoja voidaan kuvata ympäri vuoden luonnollisesti vaihtelevissa maisemissa. UNICEFin mukaan vesi ja ilma alueella ovat Suomessa maailman puhtaimpia, joten tule siis nauttimaan puhtaasta luonnosta. Kaikki rakennuksemme on valmistettu korkealaatuisista luonnollisista, kestävistä materiaaleista. Sotkamon alueen vapaa-ajan-, majoitus- ja ravintolapalvelut ovat saatavilla ympäri vuoden.

Energiatehokkaan modulaarisen ja kestävän studiokylän kehittäminen lisää koko Sotkamon seudun dynamiikkaa.

Työskentely ja vierailu Kajawood Studiosilla on viiden tähden kokemus alusta loppuun!

LÄHETÄ AVOIN TYÖHAKEMUS

Kajawood Studios on luova ja jännittävä paikka työskennellä.
Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut luomaan uraa meillä.
Vastaamme mahdollisimman pian!