AVOIMET TYÖPAIKAT

  • Kirjanpitäjä rakennus-, kiinteistö- ja elokuva-alalle

    Etsimme joukkoomme kirjanpitotaitoista taloushallinnon osaajaa, joten tule rakentamaan kanssamme Euroopan edistyneintä elokuva- ja lomakeskusta Pohjois-Suomeen. 

  • VFX ARTIST

    You will be collaborating closely with other team members on intriguing film and TV series productions. Read more and apply today to shape the future of film making!

Millainen työpaikka Kajawood on?

Kajawoodin ytimässä ovat luovat ja lahjakkaat tiimit. Meillä on kannustava ja motivoiva ilmapiiri, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua elokuvien ja TV-sarjojen toteutukseen. 

Kajawood Studios on uniikki studiokylä innovatiivisella, ekologisella ja energiatehokkaalla infrastruktuurillaan. Studion lisäksi meiltä löytyy muun muassa laadukkaat majoitustilat yli 300 hengelle, ravintolapalvelut sekä lavastus- ja korjauspajat. Energiatehokkaan modulaarisen ja kestävän studiokylän kehittäminen lisää koko Sotkamon seudun dynamiikkaa.

Studion todellinen voimavara on sen sijainti. Sotkamo ja sen lähialueet tarjoavat elokuvantekijöille laadukkaita palveluita, majoitusta ja yhteistyömahdollisuuksia. Sotkamon luonto, valoisa kesäkausi, vaihtuvat neljä vuodenaikaa ja luminen talvi mahdollistavat mitä erilaisimpia elokuva- ja tv-tuotantoja. Tuotantoja voidaan toteuttaa ympäri vuoden vaihtelevissa maisemissa.

Tule siis nauttimaan puhtaasta luonnosta ja kutsuvasta yhteisöstä. Kaikki rakennuksemme on valmistettu korkealaatuisista luonnollisista, kestävistä materiaaleista. 

Työskentely ja vierailu Kajawood Studiosilla on viiden tähden elämys!

LÄHETÄ AVOIN TYÖHAKEMUS

Kajawood Studios on luova ja jännittävä paikka työskennellä. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut luomaan uraa meillä. Vastaamme mahdollisimman pian! Tällä hetkellä etsimme erityisesti VFX-artisteja sekä kirjanpitäjää.
Avoinna olevat työpaikat löydät ylhäältä.