PROJEKTIT

Kajawood Studiosin palvelut ja tuotantotilat mahdollistavat eri kokoisten kansainvälisten elokuvatuotantojen tekemisen alueella.

AV KANNUSTIN

AV-tuotantokannustin on enintään 25 prosentin maksuhyvitys Suomessa toteutetun tuotannon kustannuksista. Maksuhyvitys on saatavilla fiktiiviselle pitkälle elokuvalle, dokumenttielokuvalle, käsikirjoitetulle sarjamuotoiselle fiktiolle sekä animaatiotuotannolle.

Maksuhyvitystä voi hakea suomalainen tai ulkomainen tuotantoyhtiö. Hyvitettäviä kustannuksia ovat audiovisuaalisten teosten tuotannosta Suomessa syntyneet kustannukset, tuotantoa edeltävä vaihe ja jälkituotanto. Suomessa syntyneiden hyvitettävien kustannusten määrä voi olla enintään 80% kokonaisbudjetista. Lue lisää Business Finlandin sivustolta.

Maksuhyvityksen lisäksi valitsemalla Kajawood Studiosin tuotantojesi tarpeeseen voidaan tuotantokustannuksissa säästää 25-50% verrattuna perinteisen studion toimintaan. Studiomme on yksi maailman teknologisesti edistyneimmistä studiokylistä ja mahdollistaa oman tuotantokuplan rakentamisen. Kajawood Studiosissa on käytössä uusimpia innovaatioita niin rakennusvaiheessa, teknologiassa kuin myös koko studiokylän operatiivisissa toiminnoissa.

KAJAWOOD STUDIOSIN PROJEKTIT

Kajawood Studiosissa on tuotannossa eri vaiheissa myös useita studion omia TV-sarjoja ja elokuvia. Alta näet uusimmat projektit:

  • All Post
  • Finnish Press
  • International Press
  • Media
  • Partners
Karl Motion Picture

Kajawood Studios will be the home of the ‘KARL’ project for all pre/post production as well as indoor sets. The…

The Creeps

The Creeps tell the story of two American youngsters who prepare for the celebration at Monsterfest, an event in a…

AIEMMAT PROJEKTIT

Christmas joy to ukraine

Salmelantie 6
88600 Sotkamo, FINLAND
Y-tunnus: 2870883-6

Kajawood Oy
info@kajawood.com
+358 50 400 8290