Kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluita kaikkiin tuotantotarpeisiisi

Kajawood Studios on Vuokattiin, Sotkamoon nouseva täyden palvelun studiokokonaisuus, joka tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki elokuvanteossa tai muissa AV-tuotannoissa tarvittavat palvelut yhdestä paikasta.

Parhaillaan Kainuun monipuolisissa lokaatioissa kuvattavissa tuotannoissa hyödynnetään Kajawood Studiosin omaa VFX-jälkituotanto-osastoa. Jälkituotantopalvelut sisältävät kaikki osa-alueet kuvan ja äänen leikkaamisesta värimäärittelyyn, tehosteisiin ja elokuvan masterointiin saakka.

Kajawood Studiosin juuri valmistuneet lähes 2000 m2:n VFX-jälkituotantotilat ovat Pohjoismaiden tehokkaimpia ja monipuolisimpia. Studion omat pilvipohjaiset renderöintilaitteistot mahdollistavat mm. HPC-tasoisen (High Performance Computing) renderöintipalveluiden tarjoamisen ja tekemisen studion omilla laitteilla. Myös studion muu laitekanta on uusinta uutta, mikä vahvistaa Kajawood Studiosin arvolupausta yhtenä maailman teknologisesti kehittyneimmistä studioista.

Jälkituotantotilat sijaitsevat Sotkamossa kauniiden järvimaisemien keskellä, vain 10 minuutin päässä Vuokatin studiokylästä. CAT7-kaapeloinnit ja valokuidusta rakennetut sisäverkot yhdessä nopeiden NAS-asemien kanssa mahdollistavat 10-40 GB:n datasiirrot sekä antavat luovuudelle vapauden keskittyä olennaiseen. 

Kajawood Studiosin studiokylä nousee Vuokattiin. Sen tarjoamia monipuolisia resursseja ja mahdollisuuksia, kuten virtuaalista LED-studiota, päästään hyödyntämään lähivuosina.

Studiokylä tulee mahdollistamaan täydellisen palvelukonseptin sadoille työntekijöille ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Kaikki tarvittavat palvelut ovat välittömästi studion läheisyydessä: laadukkaat majoitustilat yli 350 hengelle, ravintolapalvelut, tuotantotoimistot ja rakennustilat sekä lavasteet ja korjaamot.

Studion viereen rakentuva viiden tähden hotelli tuo ainutlaatuista lisäarvoa tuotantoyhtiöille. Koko alue voidaan rajoittaa luvattomilta vierailijoilta.

Tätä palvelumallia ei tällä hetkellä ole saatavilla missään muualla maailmassa.

Lue lisää palveluistamme:

VFX

Majoitus

Photo © Hotel Aateli

Viihde

Photo © Vuokatin Matkailu

Logistiikka

Photo © Kainuun Kuvapankki