AV-KANNUSTIN

AV-tuotantokannustin on enintään 25 prosentin maksuhyvitys Suomessa toteutetun tuotannon kustannuksista. Maksuhyvitys on saatavilla fiktiiviselle pitkälle elokuvalle, dokumenttielokuvalle, käsikirjoitetulle sarjamuotoiselle fiktiolle sekä animaatiotuotannolle.

Maksuhyvitystä voi hakea suomalainen tai ulkomainen tuotantoyhtiö. Hyvitettäviä kustannuksia ovat audiovisuaalisten teosten tuotannosta Suomessa syntyneet kustannukset, tuotantoa edeltävä vaihe ja jälkituotanto. Suomessa syntyneiden hyvitettävien kustannusten määrä voi olla enintään 80% kokonaisbudjetista. Lue lisää Business Finlandin sivustolta.

Maksuhyvityksen lisäksi valitsemalla Kajawood Studiosin tuotantojesi tarpeeseen voidaan tuotantokustannuksissa säästää 25-50% verrattuna perinteisen studion toimintaan. Studiomme on yksi maailman teknologisesti edistyneimmistä studiokylistä ja mahdollistaa oman tuotantokuplan rakentamisen. Kajawood Studiosissa on käytössä uusimpia innovaatioita niin rakennusvaiheessa, teknologiassa kuin myös koko studiokylän operatiivisissa toiminnoissa.