Viihde

Studion sijainti on luonnonystävien paratiisi, jonka ympäristössä kasvaa pääasiassa näyttäviä sekametsiä, jotka koostuvat koivuista, mäntyistä ja kuusista. Kainuun maa-alasta 95 prosenttia on metsää ja maakunnassa on myös yksi maan suurimmista järvistä, Oulujärvi.

Sotkamo ja erilaisiin viihde- ja urheilumahdollisuuksiin keskittyvä Vuokatti tarjoavat monipuoliset vapaa-ajan palvelut, sillä se on yksi Suomen suosituimmista lomakohteista. Vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevat laskettelurinteet, Katinkullan lomakylä, ympärivuotinen lumilautatunneli ja hiihtoputki, 18-reikäinen golfkenttä, keilahalli, kylpylä ja paljon muuta. Lisäksi studion vieressä on hiihto-, pyöräily- ja ulkoilureittejä, joita hyödyntävät myös olympiaurheilijat.

Tyytyväisyyttä elämään tuovat myös rennommat ulkoilumahdollisuudet, kuten metsäkävelyt, marjojen poiminta tai jääuinti. Nauti mukavasta elintasosta, valintojen hallinnasta ja turvallisuuden tunteesta alueella, jossa ihmisillä on luottamus ja vahvat sosiaaliset turvaverkot.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ja kanssamme työskenteleville tuotantoyhtiöille pääsyn Extranettiin, josta löydät lisätietoja kaikista ihanista asioista, joita voit tehdä Sotkamossa ja Vuokatissa.

Ⓒ Vuokatin Matkailu
Ⓒ Vuokatin Matkailu