Viihde

Sotkamo on luonnonystävien paratiisi. Alueella kasvaa näyttäviä sekametsiä, jotka koostuvat koivusta, männystä ja kuusesta. Kainuun maa-alasta jopa 95 prosenttia on metsää. Maakunnassa on myös yksi maan suurimmista järvistä, Oulujärvi.

Sotkamo, ja erilaisiin viihde- ja urheilumahdollisuuksiin keskittyvä Vuokatti, tarjoavat monipuolisesti vapaa-ajan palveluita. Vuokatti onkin yksi Suomen suosituimmista lomakohteista.

Vain muutaman kilometrin Studioltamme päässä sijaitsevat laskettelurinteet, Katinkullan lomakylä, ympärivuotinen lumilautatunneli ja hiihtoputki, 18-reikäinen golfkenttä, keilahalli, kylpylä ja paljon muuta. Lisäksi studion vieressä on olympiaurheilijoiden suosimia hiihto-, pyöräily- ja ulkoilureittejä.

Rennommat ulkoilumahdollisuudet, kuten metsäkävelyt, marjojen poiminta tai jääuinti, tuovat tasapainoa liikunnan ja työn rinnalle.

Nauti mukavasta elintasosta, valinnanvapaudesta ja turvallisuudesta Sotkamossa!

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ja kanssamme työskenteleville tuotantoyhtiöille pääsyn Extranettiin, josta löytyy lisää vinkkejä vapaa-ajan viettoon.

Ⓒ Vuokatin Matkailu
Ⓒ Vuokatin Matkailu