Kirjanpitäjä rakennus-, kiinteistö- ja elokuva-alalle

Etsimme joukkoomme kirjanpitotaitoista taloushallinnon osaajaa, joten tule rakentamaan kanssamme Euroopan edistyneintä elokuva- ja lomakeskusta Pohjois-Suomeen. 

Tarvitsemme kirjanpitäjää omiin rakentamisen kirjanpidon tarpeisiimme ja pidempi aikaisena suunnitelmanamme on täyden palvelun tilitoimisto, jonka leivissä pääset aktiivisesti kehittämään ammattitaitoasi erityisesti elokuvien, loma- ja kiinteistöliiketoiminnan parissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kuukausikirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvät tehtävät. Kahdenkertaisen kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen kiemurat ovat sinulle tuttuja ja olet ehtinyt kartuttaa kokemusta myös tilinpäätöksen laatimisesta. 

Sotkamon hienot maisemat tarjoavat mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen ja rentoutumiseen niin sisällä kuin ulkona, kaikista neljästä vuodenajasta nauttien. Toiveenamme on, että sovitulla aikavälillä pääsisit työskentelemään pääasiallisesti toimistoltamme ja rakennuskohtaistamme Sotkamossa. Meillä on myös tärkeitä kumppanuuksia ympäri Suomea ja asiakkuuksia Euroopassa ja Amerikassa. Työyhteisömme on tunnettu luotettavuudestaan, olemattomasta hierarkiastaan ja parhaista monialaisista työkavereista. 

Kirjanpitäjämme saavat pitkälti päättää itse työkuormansa painon, kuitenkin varmistaen, että tehtävät tulevat hoidetuksi raportoinnin vaatimissa aikatauluissa. Emme suosi pitkiä lisä- ja/tai ylityöjaksoja edes tilinpäätösaikaan eivätkä ne olekaan tarpeen, mikäli tehtävät hoituvat hyvin jo niihin valmistautuessa.  

Etsimämme kirjanpitäjä / taloushallinnon ammattilainen: 

Sinulla on jo useamman vuoden käytännöllinen kokemus kirjanpidosta joko tilitoimistossa tai suoraan yrityksessä työskentelystä. Sinulta sujuu sekä toiminimien, että osakeyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätökset. Mielellään sinulla olisi myös jo valmiiksi kokemusta rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvästä kirjanpidosta. Autamme sinua urapolullasi taloushallinnon asiantuntijaksi ja esihenkilöksi sekä elokuva-, rakennus- että kiinteistöaloilla. Ehkä joku päivä johdat kanssamme erikoistunutta kirjanpitopalvelua myös muille? 

Pääset hyvin alkuun tässä työssä, mikäli sinulla on:

-Vähintään 3 vuotta itsenäistä kirjanpitokokemusta, mieluiten rakentamisen sekä kiinteistöjen alalta
-Soveltuva taloushallinnon koulutus
-Kyky laatia tilinpäätöksiä itsenäisesti
-Laaja-alaista laskentatoimen ymmärrystä rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyen sekä itsenäistä ongelmanratkaisukykyä
-Kiinnostusta kehittää digitaalisia, tehokkaita kirjanpitotapoja
-Tarkkuutta ja ymmärrystä numeroista ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
-Tehokasta, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
-Joustavuutta, paineensietokykyä ja aikataulussa pysymistä
-Kiinnostusta kehittää osaamistasi ja taitojasi sekä kirjanpitoon että esihenkilönä toimimiseen
-Sujuvaa suomen kielen taitoa (englannin kielen taito katsotaan eduksi sillä meillä on kansainvälisiä elokuvatuotantoja)
-Tuntemusta rakentamiseen ja kiinteistöjen hoitoon liittyvästä kirjanpidosta aina tilinpäätöksistä verotukseen (myös elokuva-alan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä)
-Hyviä IT-taitoja, erityisesti Excel, kirjanpito-ohjelmisto ja tekstinkäsittely

Työhösi voi sisältyä:

Tehtäväkuva muotoutuu sitä mukaa mitkä ovat sinun mielenkiintosi kohteet ja organisaatiomme tarpeet. Tämä rooli sisältää laaja-alaisesti kirjanpitoon sisältyviä asioita kuten:
-Kuukausikirjanpidon tekemistä, jaksotusten kirjaamista
-Maksatusaineistojen laadintaa ja käsittelyä
-Useiden kymmenien miljoonien eurojen budjettien kirjanpito
-Kirjanpidon ja arvonlisäverojen oikeellisuuden tarkastamista
-Arvonlisäverojen täsmäytystä ja raportointia
-Käyttöomaisuuskirjanpitoa
-Viranomaisraportointia
-Tilintarkastusten järjestäminen
-Tilinpäätökseen ja veroilmoituksen laadinta
-Palkkalaskentaa, kulu- ja matkalaskujen hallintaa
-Vuosibudjetointi ja rakennushankkeiden budjetointi
-Talousneuvonta esim. kirjanpidollisesta ja verotuksellisesta näkökulmasta
-Rakentamisen, kiinteistöhoidon ja elokuva-alan kirjanpidon saloihin perehtymistä ja soveltamista
-Mahdollisuus vaikuttaa – arvostamme asiantuntijuuttasi ja haluamme kuulla ideoitasi!

Kiinnostuitko?

Kiinnostaako sinua tämä mielenkiintoinen ja hyvällä tavalla haastava rakennus-, kiinteistö-, loma- ja elokuva-alan kirjanpitäjän toimi? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen janne@kajawood.com sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu. Seuraava askel on sitten jutella lisää sinusta sekä osaamisestasi ja uratoiveistasi.

Aloitusajankohtana on mahdollisimman pian, mutta voimme olla joustavia tilanteesi mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö vakituisessa työsuhteessa ja sovellamme koeaikaa. Työsi alkaa joustavasti, ideaalitilanteessa mahdollisimman pian! 

Tule mukaan luomaan omaa urapolkuasi Kajawood Studiosilla!