TUTUSTU TUOTANTOTILOIHIN

Sotkamossa sijaitseva Kajawood Studios tarjoaa korkealaatuiset tilat suljetussa tuotantokuplassa, jonne pääsyä on mahdollista rajoittaa ulkopuolisilta vierailta. Huolehdimme koko Kajawood Studiosin alueen turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Kaikki tarvittavat palvelut ovat sadan metrin etäisyydellä. Korkealaatuinen majoitus, ravintolapalvelut, tuotannonvalvonta sekä useat tilat erilaisiin luoviin tarpeisiin ovat ulottuvillasi.

Studiota vastapäätä sijaitsee myös viiden tähden luksushotelli.

STUDIO 1

Korkeus: 14 metriä
Koko: 2080 neliömetriä

STUDIO 2

Korkeus: 10 metriä
Koko: 256 neliömetriä

STUDIO 3

Korkeus: 8 metriä
Koko: 420 neliömetriä

TYÖPAJA

Korkeus: 6 metriä
Koko: 2080 neliömetriä

 

  • Kolme studiorakennusta: 2080 m2, 420 m2, 256 m2
  • Suurin studiotila on 14 metriä korkea, vapaa korkeus 12 metriä
  • Toimistorakennuksessa tilaa yli 2500 m2, toimistot, editointitilat, VFX-osastot, maskeerausosasto, ravintoloita ja catering-palvelut
  • Useita toimistoja, pukutiloja, työpajoja ja varastotilaa
  • Luksushotelli vastapäätä
  • Luonnontilainen metsä aivan studion ulkopuolella ja puhtaita järviä lähietäisyydellä

TOIMISTORAKENNUS

Tilaa yli 2500 m2 

MASKEERAUSOSASTO

Pukuhuoneet & meikki- ja hiusosastot

VARASTOTILAA

Käytännöllistä varastotilaa

LUKSUSMAJOITUS

Studiota vastapäätä viiden tähden luksushotelli

Kajawood Studios facilities

Copyright: Kajawood Studios

Välitämme turvallisuudestasi

Kajawood on uniikki studiokylä, joka on rakennettu terveyttä ja turvallisuutta ajatellen kaikilla toimintamme tasoilla. Voimme tarjota sinulle keskeytymättömät tuotantopalvelut riippumatta siitä, mitä maailmanlaajuisesti tapahtuu.

Geopoliittinen turvallisuus

Kajawood sijaitsee Sotkamossa, koska se on geopoliittisesti yksi maailman rauhallisimmista ja turvallisimmista alueista. Siksi monet maailmanlaajuiset yritykset ovat luoneet alueellemme erityisiä teknologioitaan, mukaan lukien LUMI-supertietokone ja Googlen palvelinkeskukset.

Suomi on tunnustettu vakaimmaksi maaksi. Lisäksi se on toisella sijalla Global Gender Gap -raportissa ja toiseksi vähiten korruptoitunut maa maailmassa. Vielä enemmän Suomi on luokkansa kärjessä kansallisessa suorituskyvyssä, mukaan lukien koulutus, taloudellinen kilpailukyky, kansalaisvapaudet, elämänlaatu ja inhimillinen kehitys.

Siten Kajawood Studios voi tarjota sinulle ja tuotannollesi geopoliittisen turvallisuuden näkökulmasta yhden maailman parhaista paikoista.

Käyttöturvallisuus

Vaikka Suomi on maana erittäin turvallinen, olemme ylpeitä myös työturvallisuutesi varmistamisesta studion tiloissa. Tämä sisältää riskiä vähentävän ja käyttöolosuhteita parantavan teknologian hyödyntämisen. Meillä on erilaisia ​​energialähteitä, varageneraattoreita ja vaihtoehtoja toimintavalmiuden lisäämiseen valvonta- ja reagointiyksiköiden avulla. Käytämme nykyaikaista sähköistä valvontaa hyödyksesi. Voimme tarjota myös henkilökohtaisen turvallisuuden tarpeen mukaan (tosin se on Suomessa yleensä tarpeetonta).

Kajawood Studios on suunniteltu ja suunniteltu merkittäviä mediatuotantoja varten. Siksi meillä on paikan päällä laadukasta majoitusta Hollywood-tähdille ja henkilökunnalle. Tämä vähentää merkittävästi riskiä työmatkoista, liikenteestä ja muista ongelmista, joista muut studiot kärsivät omilla sijainneillaan.

Henkilökunnan ja vierailijoiden terveys ja turvallisuus

Välitämme kaikista tiloissamme työskentelevistä henkilöistä, joten olemme luoneet sekä extranetin että intranetin henkilökunnalle ja vierailijoille. Nämä portaalit tarjoavat yksityiskohtaista tietoa esimerkiksi paikallisesta alueesta ja turvallisuuskäytännöistä.

Koulutamme myös henkilökuntaamme hätätilanteita varten sekä fyysisiin ja digitaalisiin tietoturvakäytäntöihin. Suomi on tunnettu laadukkaasta terveydenhuollosta.

Tervetuloa Kajawood Studiosiin; olet turvallisissa käsissä kanssamme!