TERVETULOA KAJAWOODIIN

Ainutlaatuinen studiokylä viiden tähden kokemuksella, uusimmilla teknologisilla ratkaisuilla ja elokuva-alan kärkiosaamisella ideasta levitykseen saakka

Yksi maailman teknologisesti kehittyneimmistä elokuvastudioista

Sotkamo location kajawood
kajawood location

ELOKUVAN TEKEMISEN TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ!

Kajawood Studios - Uniikki viiden tähden studioympäristö

vuokatti nature
sotkamo winter

Rajattomasti mahdollisuuksia
vuoden ympäri

Elokuvan tekemisen tulevaisuus on täällä! Yksi maailman teknologisesti kehittyneimmistä elokuvastudioista rakentuu geopoliittisesti vakaalle, turvalliselle ja visuaalisesti henkeäsalpaavalle Vuokatin alueelle, Kainuun maakuntaan.

Studio sijaitsee puhtaiden järvien ja metsien ympäröimänä. Kainuu on tunnettu myös monipuolisesta ja vaihtelevasta maastosta sekä korkeista vaaroista.

Vuodenajasta riippumatta Kajawood Studios tarjoaa upeita monipuolisia kuvausympäristöjä ja korkealaatuisia majoitus- ja palveluratkaisuja.  Uusimmalla mahdollisella teknologialla ja tietotaidolla varmistamme tuotantojen sujuvuuden!

MIKSI KAJAWOOD STUDIOS?

Kysyntä

Striimauspalveluiden ja suurten studioiden kysyntä on kasvanut eksponentiaalisesti TV- ja elokuvatuotantojen saralla. Kajawood Studiosin rakennusprojekti sai alkunsa striimauspalveluiden, kuten Netflix, Amazon, Viaplay, Hulu, HBO Max ja Disney+, kysynnän kasvusta.

Turvallisuus

Kansainväliset matkustusrajoitukset ovat vaikeuttaneet TV- ja elokuvatuotantoihin liittyvää logistiikkaa. Kajawood Studiosin uniikki studiokyläkonsepti mahdollistaa oman tuotantokuplan rakentamisen ja projektien läpiviemisen turvallisesti kaikille osapuolille. Studiokylä rakennetaan uusilla ekologisilla ja kestävän kehityksen vastuullisilla ratkaisuilla, joilla luodaan oma energiatehokas infrastruktuuri. Olemme ottaneet huomioon kansainväliset tarpeet elokuvatuotantojen ekologisuuden parantamisessa ja kehittämisessä.

Säästöt

Kun valitset Kajawood Studiosin, tuotanto voi säästää projektin kustannuksissa jopa 25-50% verrattuna perinteisen studion toimintaan. Studiomme on yksi maailman teknologisesti edistyneimmistä ja käytössämme ovat uusimmat alan innovaatiot. Nämä mahdollistavat sen, että olemme operatiivisesti toimiva ja kilpailukykyinen studiokokonaisuus.

VIIDEN TÄHDEN KOKEMUS

Miltä kuulostaa tuotantoprojektin toteutus innovatiivissa, ekologisessa ja energiatehokkaassa studiokylässä? Studiotilojen lisäksi tarjoamme korkealaatuista majoitusta yli 300 hengelle, ravintolapalveluita, ammattitaitoista henkilökuntaa tuotantoihin sekä erilaisia lavastetiloja ja työpajoja.

Alueena Sotkamossa sijaitseva Vuokatti on todellinen aarre. Pienestä koostaan huolimatta Sotkamo on hyvin eloisa kunta, jossa elokuvanteolla ja kulttuurilla on pitkä historia. Alueen luonnosta huokuu koskemattomuus ja puhtaus. 

Kainuun vahvuutena on selvät neljä vuodenaikaa, mikä mahdollistaa monipuolisesti erilaisia kuvausmahdollisuuksia ja kuvauspaikkoja ympäri vuoden. Erityisesti talviaikaan pääsee nauttimaan alueelle ominaisesta tykkylumen peittämästä maisemasta. 

Vierailu ja työskentely Kajawood Studiosilla on viiden tähden kokemus alusta loppuun saakka!

kajawood sotkamo

YHTEISTYÖKUMPPANIT

frozen flame pictures
mj moilanen
varastomyymälä jyskä
rakennusliike halonen
Sotkamon Rakennus

KAJAWOODIN YSTÄVÄT

renta

Salmelantie 6
88600 Sotkamo, FINLAND
Y-tunnus: 2870883-6

Kajawood Oy
info@kajawood.com
+358 50 400 8290