KARL

Karl on elämäkerta ei-tavallisen miehen elämästä. Mies, joka mullistai Haute Couture- ja Pret-a-Porter-maailman luodakseen siitä muotiteollisuuden, jonka tunnemme nykyään. Mies, jonka karismaa ja rohkeutta vaikutti muotisukupolviin maailmanlaajuisesti. Mies, jonka perintö on “viittaus” tuleville sukupolville.

Karl Lagerfeld oli työnarkomaani, itseoppinut, visionääri, armoton, globaali, monitieteinen, ei-yksinomainen, täynnä energiaa, itsekeskeinen, kulttuuririippuvainen, sarkastinen, antelias, salaperäinen, keräilijä, taiteilija ja muotisuunnittelija. Todellinen kaleidoskooppi persoonallisuuksia yhdessä miehessä. Nero – “Kaiser”.

Karl on elokuva, joka perustuu Laurent Germain Mauryn ja Jean-Marc Michelangelin alkuperäiseen käsikirjoitukseen, joka on saanut inspiraationsa Marie Ottavin Karl-kirjasta. Tekijän mukaan:
-“Karl” on elämäkerta, jonka tavoitteena on erottaa totuus valheesta Karl Lagerfeldin elämässä.

Karl kieltäytyi eläessään yhteistyöstä muistelmiensa julkaisemiseksi. Se, mikä sai hänet avautumaan Marielle, jää mysteeriksi. Hän jätti maan monien vastaamattomien kysymysten kanssa.

KAJAWOOD STUDIOS MUKANA TUOTANNOSSA

Kajawood Studios on Karl-projektin koti esi- ja jälkituotantovaiheessa. Se on yksi ensimmäisistä kansainvälisistä elokuvista, jotka tehdään upouudessa Kajawood Studiosin huippumodernissa studiokylässä.

Kajawood Studios on Miika J. Norvannon ja Timo Puustisen luomus. Yhdessä he ovat rakentaneet Helsingistä puolentoista tunnin lentomatkan päässä sijaitsevaan Kainuuseen  ainutlaatuisen studioekosysteemin, joka toivottaa tervetulleeksi tuotannot kaikkialta maailmasta. Studio on yhdistelmä viimeisintä teknologiaa, mukaan lukien LED-näytöt ja suunnittelutilat. Kajawood Studios tarjoaa kaiken konseptista ja tuotannosta aina levitykseen, sekä huipputason turvallisuuden, tehokkaan toiminnan, neljän vuodenajan mieleenpainuvat maisemat ja rahoitusalan asiantuntemusta.

Kajawood Studios on omistettu elokuvanteolle, jossa tuotannon jokainen taso on optimoitu: henkilökunta ja kuvausryhmät, näyttelijät ja studiotilat – kaikki ovat samassa paikassa.

Kajawood Studiosin parhaillaan kehitteillä olevia “in house” -projekteja ovat indie-elokuvan yhteistuotanto, sci-fi-minisarja, toiminta-/dokumenttiminisarja… Ja tietysti “Karl”.

karl movie

SHARE THIS page