PRESSURE SEEKERS

TV-sarja kahdesta maailmasta, korkeista vuorten huipuista ja syvistä luonnonvesistä, jotka eivät yleensä tapaa toisiaan. Kaksi vastakkaista maailmaa, maailman huiput ja valtamerten pohjat. Luonnonystävä ja vapaasukeltaja intohimoinen mies päättää muodostaa sillan vierailemalla vuorten molemmissa maailmoissa.

Joukko ihmisiä, joita ei yhdistä mikään muu yhtä hyvin kuin heidän intohimonsa äärimmäisyyksiin, olipa kyse sitten upeasta luonnonympäristöstä tai halusta saavuttaa kestävyyden rajat, itsensä löytäminen uudelleen tai urheilun harrastaminen “rajojen ulkopuolella”.

Aitoja kokemuksia luonnosta

PRESSURE SEEKERS® sarjassa seurataan ranskalaissyntyisiä seikkailijoita: Arnaud, Laurent, Loic, Marin ja Dorian, joita yhdistää intohimo luontoon ja extreme-ulkoilulajeihin. Kyse on viidestä miehestä, jotka muodostavat ”Veljeskunnan”, joka koostuu satunnaisista kohtaamisista, mutta jolla on kuitenkin samanlaiset inhimilliset arvot.

Viisi miestä, jotka tunsivat tarvetta saada yhteyden todelliseen itseensä ja nauttia siitä hetkestä muiden kanssa.
Inhimilliset motivaatiot ja odotukset, jotka tulemme huomaamaan matkan varrella. Kyse on myös henkisistä ja fyysisistä haasteista. Joustavuus ja hyväksyntä, omien vahvuuksien ja heikkouksien jakaminen. Olosuhteet eivät määrittele meitä, vaan tekomme!

pressure seekers

Ryhmän mukana liikkuu “VIP-vieraita” jokaisen jakson aikana. Osallistujien, kuten julkkisten, jotka eivät tunne äärimmäisiä tutkimusmatkoja, on osoitettava kykynsä sopeutua fyysisesti ja henkisesti.

Jaksot ovat “käsikirjoittamattomia”. Dialogit saavat inspiraationsa “elävistä” tunteista, hetkistä ja kohtaamisista polun varrella. Tämä on matka, jossa kaikki jäsenet voivat aidosti toimia ja ilmaista itseään ilman rajoituksia. Tämä minisarja sijoittuu “teiden ja polkujen ulkopuolelle” ja antaa katsojille mahdollisuuden löytää vähemmän tunnettuja luonnonihmeitä. Jokainen jakso sijoittuu eri maahan, ja sarja on jaettu maantieteellisiin alueisiin.

Kausi 1 on kaikkiaan 30 päivän seikkailu, joka alkaa Ranskan Pyreneillä ja päättyy Espanjaan, sisältäen välilaskuja Italiassa, Sveitsissä, Sloveniassa, Bosniassa ja Kroatiassa. Ensimmäisen kauden kuvaukset olivat syyskuun puolivälissä 2022. Kausi 2 on 6-8 viikon matka Puolasta Islantiin sisältäen välilaskuja Virossa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Kausi 2 kuvattiin 2023 vuoden aikana.

Yksi haaste on kuvata ympäristöä ilman ympäristövaikutuksia teknisesti ja visuaalisesti innovoimalla. Pressure Seekers kuvataan ainutlaatuisen filosofian mukaan: “ota vain muistoja ja jätä vain jalanjälkiä”. Kajawood Studios kehittää ja tuottaa minisarjan sekä on mukana sen jälkituotannossa.

SHARE THIS PAGE