The Creeps

THE CREEPS, käsikirjoitus ja ohjaus Marko Mäkilaakso (Bordertown, War of the Dead, It Came from the Desert) ja tuottajana Miika J. Norvanto Black Lion Picturesista ja Timo Puustinen (Rendel) Frozen Flame Picturesista. Raven Banner vastaa elokuvan maailmanlaajuisesta myynnistä.

Elokuvassa nähdään legenda Christopher Lambert (Highlander, Greystoke, Mortal Kombat) sekä Chris Cavalier (Hidden Figures, Teenage Bounty Hunters), Iiro Panula (Syntymä Heinolassa, Bordertown) sekä Joe Dante (Gremlinsien ohjaaja) ja William Daniels (alkuperäinen Ritari Ässän KITT-ääninäyttelijä).

Toimintakauhua nostalgian ystäville

The Creeps kertoo kahdesta amerikkalaisesta nuoresta, jotka valmistautuvat juhliin Vuokatin hiihtokeskuksessa järjestettävässä Monsterfest-tapahtumassa. Juhlat kuitenkin keskeytyvät, kun paikan ottaa haltuunsa joukko pieniä otoksia.

“The Creeps tulee olemaan suorastaan ​​hauska popcorn-elokuva, ja on järjettömän siistiä, että Highlander itse, Christopher Lambert, Chris Cavalier ja kaikki muut näyttelijät ovat tässä hauskassa seikkailussa kanssamme”, totaa ohjaaja-käsikirjoittaja Marko Mäkilaakso.

Olennot on suunnitellut Disney-veteraani Barry Atkinson (The Lion King, Heavy Metal, An American Tail, The Land before time).

”Olemme innoissamme ja innoissamme, että saimme tuottaa The Creepsin Mäkilaakson kanssa. Olemme suunnitelleet yhteistä elokuvaa jo pitkään”, kertoo tuottaja Miika J. Norvanto. “Christopher Lambertin saaminen osaksi tätä elokuvaa on todellakin unelmien täyttymys monella tapaa.”

”Saamme vihdoin tuottaa genren, joka on niin lähellä sydäntäni ja jota kaipaan lapsuudestani eli 1980-90-luvun nostalgiaa, toimintaa, komediaa ja viattomuutta. Täydellistä viihdettä!”, tuottaja Timo Puustinen lisää.

the creeps

SHARE THIS page